+31 024 329 52 00

AVA Kids

AVA Kids is in 2012 in het leven geroepen vanuit de behoefte naar kwalitatief goede kinderbrillen. Bij Harting zijn twee collecties van AVA Kids verkrijgbaar, waarbij keuze is voor kids tot jongvolwassenen. De AVA Kids collecties zijn erg divers in stijl en kleuren.

Tartine et Chocolat

De collectie 'Tartine et Chocolat' is geïnspireerd op het comfortabele, chique en zachte merk dat Catherine Painvin in 1977 ontwierp voor haar baby. De kinderkleding van Catherine bracht een revolutie teweeg. Na kinderkleding werd de lijn uitgebreid met parfum, meubilair en kinderspeelgoed. Het merk werd in die tijd marktleider in kinderspullen. 

Tartine et Chocolat van AVA Kids is gemaakt voor modieuze kids. De brillen hebben door de mooie details en afwerking een chique uitstraling. Binnen de uitgebreide collectie is er met thema's gewerkt en elk thema doet zijn inspiratie op vanuit de seizoenen, denk aan regenbogen en bloemen.

New York Yankees

De collectie 'New York Yankees' is natuurlijk geïnspireerd op de bekendste honkbalclub ter wereld. Het team van de New York Yankees speelt al 150 jaar op hoog niveau. Daarnaast is er het kledingmerk - met petten, schoenen, kleding en brillen - dat wereldwijd gedragen wordt, onder andere door beroemdheden zoals de Kardashians. 

New York Yankees van AVA Kids is gemaakt voor stoere tieners. De brillen hebben een strakke streetstyle uitstraling. Het is een hele brede collectie met voor ieder wat wils. De monturen zijn voornamelijk gericht op tieners maar het merk is ook heel draagbaar voor volwassenen met een smaller gezicht. 

ons aanbod