+31 024 329 52 00

Niet zomaar een optiek!

Wij zijn de...

Specialisten van Nijmegen!

met geduld, kennis van zaken, oog voor detail en een neus voor kwaliteit.

Ontdek ons team

Harting Optiek

Harting oogmode & oogzorg is sinds jaren gevestigd aan de goed bereikbare Hertogstraat in Nijmegen. Het is een gezellige winkel met een moderne uitstraling, uitgebreide collectie en innovatieve apparatuur. Het team van Harting oogmode & oogzorg bestaat uit een optometrist, orthoptiste en opticiens. Ons doel is om elke klant meer dan tevreden de deur uit te zien gaan. Daar zetten de medewerkers zich voor honderd procent voor in. Je zult je dan ook gegarandeerd thuisvoelen in onze winkel.

Of je nu voor een bril, lenzen, oogzorg of iets anders komt: Harting oogmode & oogzorg geeft advies op maat, beantwoordt je vragen en geeft gehoor aan jouw wensen.

Maak een afspraak

De perfecte bril

Wij gaan voor jou altijd op zoek naar de perfecte bril. Wij hebben onze collecties zo samengesteld dat er voor iedereen een geschikte bril is. Of je nu van kleurrijk, bijzondere vormen of randloze monturen houdt: wij hebben het voor je!

Maak een afspraak

Bijzondere collectie voor u!

Wij zien het anders!

Op elkaar lijken. Elkaar volgen. Niet van elkaar afwijken. Het lijkt dé trend bij veel opticiens. Eenduidige producten vullen de rekken. Met prijzen die te mooi zijn om waar te zijn en met kwaliteit als sluitpost.

Wij zien zaken anders. Vooral als het aankomt op vernieuwende oogzorg. Terwijl anderen voor het snelle traject kiezen, maken wij het verschil door de tijd te nemen. Terwijl de markt massaliteit omarmt, focussen wij op het individu, op jou. Terwijl de prijs soms nog het enige is wat mensen echt scherp mogen zien, meten én adviseren wij het complete plaatje. Met als uitkomst steeds meer consumenten die speciaal bij ons binnenlopen met behoefte aan oogzorg. En aan mooie, onderscheidende merken. Want ook daarin maken wij het verschil. Doordat we zelfstandig zijn, zijn we niet gebonden aan een hoofdkantoor wat ons assortiment bepaalt en kunnen we een bijzondere collectie bieden, die je niet overal vindt. Daarbij vinden we het fantastisch om jou te adviseren, maar kun je bij ons net zo goed zelf rondkijken en op je gemak alle stijlen monturen passen en proberen. 

Bezoek onze mooie winkel aan de Hertogstraat in Nijmegen en ervaar al direct na binnenkomst het verschil. Door oogzorg die verheldert en oogmode die bijzonder is. 

Harting sfeervideo

"Harting is zonder twijfel de beste optiek van Nijmegen. Het niveau van hun service is ongekend in deze regio."
Jarne Buysrogge - Nijmegen

Dit is ons team

Ad Van Breukelen

Zaakvoerder / opticien / contactlensspecialist

Ik ben Ad van Breukelen (eigenaar). Ik ben contactlensspecialist en opticien. Ik zit al ruim 40 jaar in het vak en sinds 1993 ben ik werkzaam bij Harting. Ruim 15 jaar geleden heb ik met mijn echtgenote Harting oogmode & oogzorg overgenomen. Hier werk ik elke dag nog met erg veel plezier.

Ik heb oog voor mooie brillen en word hier ook erg enthousiast van. Je bent van harte welkom om samen met mij onze mooie collectie te komen bekijken. Tot snel!

Mail Ad

Caroline Van Breukelen

Compressietherapie-specialiste

Mijn naam is Caroline van Breukelen-de Ruiter. Je herkent mij misschien aan mijn stem: aan de telefoon ben ik namelijk het eerste aanspreekpunt. Verder verzorg ik de administratie en ben ik compressietherapie-specialiste. Ook ondersteun ik iedereen in de winkel. Eigenlijk ben ik de spin in het web en zorg ik ervoor dat alles draaiende blijft bij Harting oogmode en oogzorg en bij Harting Compressietherapie.

Harting Compressietherapie

Mail Caroline

Geert van den Akker

Optometrist

Mijn naam is Geert van der Akker. Mijn loopbaan in de optiek ben ik in 1986 gestart. In 1998 ben ik van start gegaan in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis. Sinds 2001 ben ik ook afgestudeerd optometrist. Mijn specialisaties hierin zijn glaucoom, maculadegeneratie en diabetes retinopathie. In 2008 ben ik ook parttime bij Harting oogmode & oogzorg gaan werken. Hier kan ik met de nieuwste en mooiste apparatuur werken. Dankzij onze samenwerking met huisartsen maken wij bijvoorbeeld sinds enkele jaren fundusfoto's met onze professionele funduscamera bij diabetespatiënten. 

Mail Geert

Micky Van Breukelen

Gediplomeerd Opticien

Mijn naam is Micky van Breukelen. Ik ben gediplomeerd Opticien en omdat ik nog meer wil leren met betrekking tot oogzorg, ben ik gestart met de hbo-opleiding Optometrie in Utrecht. 

Ik vind het erg leuk om de brillen te maken en iedereen in de winkel te helpen. Het doet mij goed als iedereen met een goed en blij gevoel de deur uit is gegaan! 

Mail Micky

Carmen Van den Akker

Gediplomeerd Orthoptiste

Mijn naam is Carmen van den Akker. Sinds 2014 ben ik werkzaam bij Harting oogmode & oogzorg. Begin juli ben ik afgestudeerd aan de opleiding Orthoptie. Als Orthoptiste doe ik onderzoek naar het scheelzien bij kinderen en ik meet bij deze kinderen een bril aan. Ook volwassenen met een scheelstand of dubbelbeelden vallen onder dit specialisme. Bij Harting kunnen we je hiermee dus ook van dienst zijn!

Ik werk op woensdag en zaterdag bij Harting en help jullie dan graag verder. Ook is er elke woensdag een speciaal spreekuur voor kids, maak hier vooraf wel even een afspraak voor. Tot snel? 

Mail Carmen

Mandy Scheffer

Communicatiemedewerker

Mijn naam is Mandy Scheffer en ik ben communicatiemedewerker bij Harting oogmode & oogzorg. Sinds een paar weken afgestudeerd, vers van de 'communicatiepers' en nu ga ik mijn kennis en ervaring inzetten om de website en social media van Harting te optimaliseren. 

Mijn obsessie met brillen (ik heb zelf brillen van onder andere Andy Wolf én Barton Perreira) zorgt ervoor dat ik met veel plezier werk voor Harting oogmode & oogzorg!

Mail Mandy

Anne

Ik ben Anne. Ik heb eerst de optiekopleiding afgerond en daarna een tweejarige opleiding in contactlenzen. Ik werk al enkele jaren als lensspecialiste en met ingang van 1 november ga ik dat twee dagen per week bij Harting oogmode & oogzorg doen. Samen kijken naar welke lenzen het beste voor jou geschikt zijn is mijn passie. Ik zie jou graag in de winkel voor controle of een nieuwe aanmeting!

Mail Anne