+31 024 329 52 00

Barton Perreira

Barton Perreira is in 2007 opgericht door Bill Barton en Patty Perreira. Patty is als hoofdontwerpster verantwoordelijk voor alle modellen. Barton Perreira komt uit L.A. Dit zie je ook aan de brillen en zonnebrillen. Chic, tijdloos, glamour en kwaliteit: dat is waar Barton Perreira voor staat!

Schermafbeelding 2020 05 15 Om 09 22 40

Vakmanschap en draagcomfort gecombineerd

Barton Perreira wordt gemaakt van de meest hoogwaardige producten. Al het acetaat dat er gebruikt wordt, komt uit Japan en wordt nog op de ouderwetse manier gemaakt en lang gedroogd. Hierdoor is de kwaliteit hoger en het acetaat harder. Verder gebruikt Barton Perreira veel titanium. Dit gecombineerd met de elegante en tijdloze stijl zorgt ervoor dat je een kwalitatieve bril hebt die lang in de mode is. Patty zorgt er ook voor dat de pasvorm perfect is, zodat iedereen met een bril van Barton Perreira deze eigenlijk nooit meer wil af zetten!

Schermafbeelding 2019 09 09 Om 10 07 59

L.A. Glamour

Met de zonnebrillen pakt Patty Perreira echt uit. De zonnebrillen stralen glamour uit. Hieraan zie je dat het merk veel inspiratie haalt uit L.A.. Deze glamour blijft niet onopgemerkt onder de sterren. Zo is Barton Perreira een favoriet merk van Johnny Depp en worden ook Lady Gaga, Rihanna, Beyonce en Kim Kardashian vaak gespot met een bril van Barton Perreira. Het is dus niet gek als je de zonnebril misschien wel herkent!

ons aanbod