+31 024 329 52 00

Nifties

Chic en slim design uit Scandinavië. Perfecte brillen voor mensen met een smal gezicht en een lage pupillen distantie.

Nifties Brilmonturen Ni 8521 4931 M 8520 3931 W

Scandinavisch design voor mannen en vrouwen

Nifties: Metalen en kunststof monturen met typisch Scandinavisch design. De brillen komen in verschillende vormen: panto, cat eye en vintage. De Nifties brilmonturen zijn perfect voor mensen met een smal gezicht en een kleine pupilafstand. Kom langs in onze winkel en ontdek hoe deze brillen bij jou staan!

Mannen en vrouwen collecties van Nifties

Bij Harting zijn zowel de mannen als vrouwen brilmonturen van Nifties verkrijgbaar. De brillen zijn in verschillende trendy kleuren te verkrijgen, waaronder goud, paars, rood, bruin, zwart, blauw en grijs. De monturen zijn met hun dunne kunststof en metalen frames minimalistisch vormgegeven, waardoor de bril jou een slimme en chique look geeft. Perfect als je niet volledig all-out wilt gaan, maar wel een bril wilt die in het oog springt.

Nifties Herenbrillen Ni 9471 6044 M

Brilvormen van Nifties

Nifties is verkrijgbaar in 3 verschillende vormen: panto, cat eye en vintage. De ovale/ronde vormen van de pantho-brillen geven jou een zachte look, terwijl de cat eye (of vlindervorm) brillen wat meer gewaagd zijn. Ga je toch liever voor de veiligere keuze? Kies dan 1 van de vintage modellen van Nifties.

ons aanbod