+31 024 329 52 00

Silhouette

Silhouette is opgericht in 1964 en is sindsdien niet meer weg te denken uit de optiek. Het merk uit Oostenrijk heeft zijn positie veroverd met de lichte, comfortabele en minimalistische stijl. Toch weet Silhouette telkens weer te vernieuwen en verrassen met unieke constructies of technieken.

Schermafbeelding 2020 05 15 Om 09 10 58

Silhouette brilmonturen: Esthetiek en minimalisme

Silhouette vindt dat iedereen zijn eigen stijl kan versterken door het dragen van een bril. Je maakt een statement. Zo ook met Silhouette. Bij het ontwerpen houden ze de esthetiek in gedachten. Het gaat bij Silhouette allemaal om minimalisme. Maar door goed naar de esthetiek te kijken kunnen kleine details in de bril grote uitwerkingen hebben op het gezicht. Door jarenlange ervaring zal een Silhouette-montuur dus alle positieve punten in het gezicht benadrukken en de mindere kanten verbloemen!

Silhouette Visual 2

Randloze brillen van Silhouette

De slogan van Silhouette is: Because you are unique! Silhouette heeft veel verschillende vormen in de randloze brillen, voor iedereen is er dus wel een vorm. Hierdoor benadruk je wie je wilt zijn. Doe je dit vervolgens met een kleurrijke veer, een mooie matte veer of juist zwart? Door de vele mogelijke combinaties die Silhouette biedt kun je echt jouw persoonlijkheid versterken. De brillen zijn zowel voor mannen als voor vrouwen te krijgen.

ons aanbod