+31 024 329 52 00

Voor iedereen

De beste

Oogzorg

Met onze gespecialiseerde optometrist geven wij jou de best mogelijke oogzorg.

Maak een afspraak

Optimaal zicht draagt bij aan jouw levensgeluk!

Optimaal zicht, durven wij te stellen, draagt bij aan jouw levensgeluk. En dat geluk wil je toch niet aan een ongelukkig toeval overlaten, zoals een oogmeting door een opticien zonder diploma en ervaring.. Een goede oogmeting is vele malen méér dan het routinematig bepalen van een plus- of minsterkte. Dat lijkt logisch maar dat is het niet. Iedereen mag zich in Nederland namelijk opticien noemen, met óf zonder diploma. En ook de deskundigheid, verkregen door ervaring, verschilt enorm. Je merkt dit helaas vaak pas als je de aanschaf al hebt gedaan.

Maak daarom de keuze voor een opticien die door opleiding en ervaring weet welke stappen nodig zijn om voor jou tot de beste oplossing te komen. Een opticien die voorop loopt omdat hij werkt met de modernste apparatuur. Die een unieke combinatie gebruikt van methodes en technieken, op basis van jouw persoonlijke situatie. Want niet alleen jouw ogen, maar ook de persoon daarachter gaat ons aan het hart.

Je bent altijd welkom bij ons, loop gerust even binnen. Echter, bel wel eerst voor een afspraak, dan heb je de garantie dat wij alle tijd voor jouw ogen vrijmaken!

Maak een afspraak

Hypermoderne appartatuur

Met onze nieuwe funduscamera kunnen we haarscherpe foto's maken van het netvlies. Deze beoordelen we vervolgens op mogelijke oogziektes of andere afwijkingen. Het is belangrijk om het netvlies te laten checken. Hierdoor kunnen wij eventuele afwijkingen signaleren en direct actie ondernemen.

Toegankelijke oogzorg

Onze optometrist Geert is sinds 2008 werkzaam bij Harting Oogmode & Oogzorg. Hij werkt parttime bij ons én in het ziekenhuis. Hierdoor heeft hij veel ervaring opgedaan. Dankzij deze ervaring kunnen wij jou goed adviseren op het gebied van oogzorg. Hoe eerder een oogziekte herkend wordt, hoe sneller we kunnen reageren en het probleem zo klein mogelijk kunnen houden of zelfs helemaal laten verdwijnen.

Ook Carmen werkt parttime bij ons én in het ziekenhuis. Zij is recentelijk afgestudeerd aan de opleiding Orthoptie. Als Orthoptiste doet zij onderzoek naar het scheelzien bij kinderen en meet ze kinderen een bril aan. Ook volwassenen met een scheelstand of dubbelbeelden vallen onder dit specialisme. Bij Harting kunnen we je hiermee dus ook van dienst zijn!

Kosten

Orthoptie en optometrie: € 45,00 (het onderzoek duurt 45 minuten);
Autorefractor meting: Gratis;
Uitgebreide oogmeting: € 25,00;
Fundusfoto inclusief beoordeling: € 25;
Oogmeting en fundusfoto: € 40;
Droge ogen onderzoek: € 15.

* Oogmeting kosten vervallen bij aankoop van een bril.