+31 024 329 52 00

Speciaal voor jou geselecteerde

monturen, zonnebrillen en lenzen

Voor ieder wat wils!

Harting Oogmode Oogzorg 30 11 23 111 Vm
BRILLEN

Van klassiek tot modern, dé juiste bril voor iedereen. Bij Harting Optiek Nijmegen zoeken wij met passie naar exclusieve brillenmerken, die werken met hoogwaardige materialen. Elk seizoen hebben wij van deze topmerken ook de nieuwste collecties. Zo blijf je altijd up-to-date van de nieuwste trends.

Meer info over Brillen
Harting Oogmode Oogzorg 30 11 23 62 Vm
ZONNEBRILLEN

Een zonnebril heeft verschillende doeleinden. Het hoofddoel is natuurlijk de bescherming van de ogen tegen het schadelijke UV-licht. Onze zonnebrillen zijn allemaal uiterst zorgvuldig getest en houden dit licht 100% tegen. Maar daarnaast is een zonnebril natuurlijk ook een modieus accessoire!

Meer info over Zonnebrillen
Bb 02 1200 X 628
KINDER- EN TIENERBRILLEN

Bij een kinderbril tellen andere zaken dan bij een volwassenenbril. Een kinderbril moet namelijk tegen een stootje kunnen en bovendien goed blijven zitten. Bij Harting vindt u alleen de beste kinderbrillenmerken, zodat de kleintjes gewoon ongestoord kunnen blijven klimmen en klauteren.

Meer info over Kinder- en tienerbrillen
1 Lenzen 1
LENZEN

Lenzen zijn nog altijd zeer populair. De lenzen waarmee wij werken hebben een hoog draagcomfort en laten veel zuurstof door. Bij het aanmeten van de lenzen onderzoeken we welke lens voor jou het meest geschikt is. Zo kunnen wij iedereen met plezier lenzen laten dragen!

Meer info over Lenzen
Myopie Banner
MYOPIE MANAGEMENT BEHANDELMETHODEN

Welke leefstijladviezen kunnen wij geven om myopie een halt toe te roepen en welke behandelmethoden zijn er? Wees er op tijd bij om progressieve myopie te voorkomen.

Meer info over Myopie Management behandelmethoden