+31 024 329 52 00
Harting

Corona update

Nieuw
alle blogberichten

Onze maatregelen rondom het Coronavirus

Ook wij zijn de afgelopen weken bezig geweest om ons aan te passen aan de nieuwe omstandigheden en de richtlijnen van het RIVM. Lees hieronder hoe u bij ons op een veilige manier een (zonne)bril kunt kopen…

De oogmeetruimtes zijn aangepast en nieuwe apparatuur is geïnstalleerd, zodat opticien en klant bij een oogmeting ruimschoots de 1,5 meter afstand kunnen aanhouden. Ook het nauwkeurig centreren van de glazen in de bril gaat op afstand met de nieuwste computergestuurde apparatuur. Uiteraard wordt zowel de apparatuur als alle brillen en zonnebrillen die gepast zijn na gebruik uitvoerig gedesinfecteerd. Het afpassen van een bril doen we zoveel mogelijk op afstand en desgewenst met een mondkapje of scherm als de klant daarom vraagt. We desinfecteren onze handen voor en na het afpassen van de bril.

Door de nieuwe protocollen nauwkeurig op te volgen zullen onze uitvoerig geïnformeerde en getrainde medewerkers weer voor u klaar staan om de juiste bril voor u uit te zoeken. Neem contact op via onderstaande knop of kom langs in onze winkel.
Neem contact op