+31 024 329 52 00
Harting

Daglenzen, ken jij alle voordelen al?

Lenzen
alle blogberichten

Daglenzen. Weet jij wat het precies inhoudt?

De naam zegt het eigenlijk al, lenzen die je iedere dag nieuw draagt. ’s Morgens haal je deze lenzen nieuw uit de verpakking en na een dag dragen gaan ze zo bij het plastic. Hiervoor heb je dus ook geen lenzendoosje nodig. Dit kan al voordelen bieden voor sommigen, maar er is nog meer.

1. Schone lenzen

We benoemden het net al, maar je hebt altijd schone lenzen. Je hoeft ze dus nooit te poetsen of te zoeken of ze nou wel of niet in het doosje zitten.

2. De vloeistof

Daglenzen blijven hygiënisch, omdat ze in een zoutoplossing zitten. Als je snel last hebt van geïrriteerde ogen dan is dit dus een fijne oplossing.

3. Fijne combinatie met een bril

Als jij ook af en toe nog graag jouw bril draagt dan werkt dit perfect samen. De daglenzen kun je gerust een paar dagen in de vloeistof laten zitten.

4. Ben jij soms wat slordig?

Ook dan zijn daglenzen een stuk makkelijker (en voordeliger). Je hoeft niet perse te zoeken naar die verloren lens, want je hebt er nog genoeg op voorraad.

5. UV Filter

Sommige lenzen hebben een UV filter die jouw ogen beschermen tegen zonlicht. Omdat ze geen kleur hebben biedt het niet het comfort van een zonnebril, maar wel de beschermende factor.