Wij zijn er even tussenuit van 16/07 t/m 29/07/2024. Via de site of mail kan een afspraak gemaakt worden voor na de vakantie.

+31 024 329 52 00
Harting

Silhouette gespot in de nieuwe Spider-Man film

Brillen Zonnebrillen Trends Oogmode Oogzorg Silhouette Celebrities Ogen
alle blogberichten

Robert Downey Junior zet de trend met zijn randloze bril met blauwe glazen.. Randloze brillen zijn terug van weg geweest!

Nog niet zo lang geleden droeg iedereen zware monturen met dikke kunststof randen maar die tijd is weer voorbij. Monturen en zonnebrillen zijn nu weer veel subtieler met dunne randen die veel vaker ook weer van metaal zijn. Een beetje retro maar dan wel in een nieuw jasje.

Het kan natuurlijk nog minimalistischer. Daarvoor moeten we terug naar de randloze brillen die pakweg twintig jaar geleden razend populair waren. Met gekleurde glazen, zoals dit ultralichte randloze model met blauwe glazen. Geef de bril een eigen personal touch en dan zien ze er echt über cool uit dus het zou zo maar kunnen dat dit weer een grote trend wordt! Robert Downey Junior spettert in ieder geval van het scherm. Kijk hier onder de trailer voor de nieuwe Spider-Man film Homecoming.

Silhouette is bij Harting verkrijgbaar!


Bron: Nana, Woody & John

Zet Robert Downey Junior in de nieuwe Spider-Man film Homecoming de trend met zijn ultralichte randloze bril met blauwe glazen? Het zou zo maar kunnen want we zien weer overal randloze brillen…