+31 024 329 52 00
Harting

Stylist dagen 26 en 27 juni

Acties
alle blogberichten

Meld op tijd aan, want vol is vol!

Ziet u uzelf al lopen met een groene, rode of gele bril? Welke kleur bril staat u goed? Hoe kunt u een kleurrijke bril combineren met uw kleding? Welke kleur is net even anders, maar toch een kleur waar u niet snel op uitgekeken raakt? 26 en 27 juni komt “De Brillenstylist” bij ons in de winkel. Zij weet veel van kleur en brillen, want zij is opticien en stylist.

Laat u inspireren en maak een afspraak. U krijgt een kleuradvies (t.w.v. € 75,00) en uitleg hoe u al die mooie kleuren onderling kunt combineren. Samen met het stylingteam van Harting Optiek laten we u zien welke brillen bij u passen. We werken met de gezichtsscan. Hiermee kijken we niet alleen naar de gezichtsvorm, maar kijken we ook naar uw persoonlijke kenmerken en vertalen dit naar een passend montuur. En natuurlijk houden we rekening met uw persoonlijke stijl. Uiteraard nemen wij deze dagen ook alle RIVM maatregelen in acht.

Schermafbeelding 2020 06 02 Om 20 37 30

We hebben ook leuke prijzen!

Bij aankoop van een complete bril maakt u ook nog eens kans op een mooie prijs;

1ste prijs:

Dagje Thermen voor 2 personen

2de prijs:

Een uitgebreide schoonheidsbehandeling t.w.v. €60 bij salon Guichard en dat zal door Coline Guichard worden gedaan.

Er zal deze dagen een vertegenwoordiger van het merk Masunaga aanwezig zijn om u de collectie te laten zien. Verder is er een make-up artist en staan er natuurlijk hapjes en drankjes klaar. U krijgt tenslotte ook een goodie bag mee met leuke artikelen van onze leveranciers.

Geïnteresseerd?

Maak snel een afspraak,

wij zijn te bereiken

via 024-3295200 VOL=VOL

*Deze dagen zullen gericht zijn op de vrouwen, maar uw man/partner is ook van harte welkom.