+31 024 329 52 00
Harting

De brillentrend van dit moment

Brillen Zonnebrillen Trends
alle blogberichten

Brillen zijn trendy!

Een bril is naast een medische behoefte ook één van de meest typerende modeaccessoires. Bij de keuze voor een bril zijn de vorm van je gezicht en je botstructuur erg bepalend. Daarnaast spelen jouw stijl en smaak ook een belangrijke rol. De kleur, stijl, grootte en vorm van een montuur hebben een grote invloed op jouw look en hoe je wil overkomen. En niet geheel onbelangrijk zijn de trends in brillenland! Dit voorjaar staat in het teken van brillen in vrolijke en frisse tinten, prachtige patronen en vormen en diverse materialen.

Lindberg

Minimalisme en eenvoud

Simpele en gestroomlijnde brillen zijn niet meer weg te denken. Deze trend staat in het teken van lichte, strakke en minimalistische monturen met één en al comfort, aandacht voor essentie maar toch stijlvol. Denk aan monturen met extreem dunne randen maar ook de metalen frames zijn een echte musthave!
Less is absoluut more in dit geval..

Andy Wolfsun Eyewear Love Adele Sun

Oversized modellen

Brillen met 'body' zijn de trend van dit moment. Stoere, grote en grove brillen zie je vandaag de dag dan ook terug in collecties van topmerken zoals: Andy Wolf en Barton Perreira.

Nikki Orion Marble Silver Zyl Titanium

Tortoise brillen

Tortoise: een optimaal samenspel tussen donkere en lichte kleuren, die in de monturen perfect tot uiting komen. Deze trend staat in het teken van verschillende kleurschakeringen en warme kleuren. Het design van deze brillen maken ze terecht tot een echte eyecatcher!

Andy Wolf Love 2015 Millicent1 682X1024

De Cat Eye

Een grote inspiratiebron voor deze brillentrend zijn de jaren '50 en '60. Toentertijd maakte je met een cateye model een echt fashion statement. Wat dat betreft is er niets veranderd want de monturen zijn vandaag de dag weer super trendy! De cateye brillen zijn er in de meest uiteenlopende kleuren maar ook de ronde cateye bril is populair. Dit montuur is een ideale combinatie tussen een vrouwelijke, elegante en frisse look.

Barrett Champagne Zyl 2048X2048

Transparante monturen

Wil jij deze lente en zomer opvallen? Kies dan voor een transparant montuur. Deze jeugdige en frisse brillen zijn makkelijk te combineren omdat de brillen niet té aanwezig zijn. Maar dat wil niet zeggen dat de brillen saai zijn.. Ze zijn juist bijzonder eigenzinnig!