+31 024 329 52 00
Harting

5 Brilmonturen waar je spontaan verliefd op wordt

Brillen Zonnebrillen Oogmode Andy Wolf Lindberg Theo
alle blogberichten

5 Brilmonturen waar je spontaan verliefd op wordt

Het is vandaag Valentijnsdag en daarom is het tijd om alles even door de spreekwoordelijke roze bril te zien. Om eventjes in de stemming te komen, hebben we daarom 5 fantastische brillen uitgelicht waarmee jij jouw (toekomstige) partner kan doen verblinden. Al deze merken en monturen zijn uiteraard allemaal verkrijgbaar in onze optiek.

Kleio La

1. l.a. Eyeworks Catahoula 736-F Lente 2020 collectie

Eén van de eerste brilmonturen die Valentijnsdag 'schreeuwt', is de KLEIO van het excentrieke merk l.a. Eyeworks. Dit Cat Eye model maakt jou tot een waar schilderij, zeker in de kleur roze. De wenkbrauwlijn van de bril is op minutieuze wijze geperforeerd en voegt een bruisende sfeer toe aan het expressieve palet van deze kleuren. De gehele bril is gemaakt van sterk acetaat, waardoor deze, ondanks de vele perforaties, goed tegen een stootje kan.

Six Silmo Theoeyewear

2. THEO eyewear Silmo collection pink tail

Dat THEO eigenzinnig is dat hoeven wij je niet meer te vertellen. Met alleen al hun slogan mogen ze toch wel hét brillenmerk van Valentijnsdag genoemd worden. “THEO loves you” en wij houden van THEO. De prachtige lijnen van de wenkbrauwlijn naar de neusbrug gaan soepel in elkaar over, waardoor dit ook weer een geweldig model is om uit te proberen. Ook dit model is gemaakt van acetaat en maakt jou tot een waar kunstwerk waar je toekomstige liefde niet meer omheen kan!

Andy Wolf Grac C Large

3. Andy Wolf Grace Sun Col c.

Als je écht wilt shinen tijdens de dag van de liefde dan is deze zonnebril van Andy Wolf een goede keus voor jou. De Grace Sun col. C is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals paars, oranje, zwart en grijs, maar komt pas echt tot zijn recht in de prachtige roze kleur. Deze zogenaamde Cat Eye zonnebril heeft een frame van acataat, bevat metalen pootjes en heeft een glanzende finish.

Joshi Eyewear

4. Rosé Gouden montuur van Joshi Eyewear

De kleur rose kan ook subtiel in een brilmontuur naar voren gebracht worden. Zo heb je het rosé gouden montuur van Joshi Eyewear. Dit prachtige metalen montuur geeft jou de geraffineerde touch, maar valt tegelijkertijd niet te veel op. Gecombineerd met de juiste kleding- en kleurencombinatie maakt deze bril jouw valentijn-look helemaal af!

Lindberg 6578804 C12 P10

5. Lindberg n.o.w. collection

Dat Lindberg nooit teleurstelt, is ondertussen wel duidelijk. Dat bewijzen ze maar weer met dit model (6578) van de n.o.w. Collection. Met het dunne, licht doorschijnende front en het sterke, lichte frame steel je hoe dan ook de show. Zeker in deze prachtige rode kleur (C12/P10) val je meteen op en mag jij jezelf het cadeautje noemen van jouw valentijn!