Wij zijn er even tussenuit van 16/07 t/m 29/07/2024. Via de site of mail kan een afspraak gemaakt worden voor na de vakantie.

+31 024 329 52 00

Lindberg

De oorsprong van Lindberg ligt in Denemarken waar Paul Jørn Lindberg in 1969 Lindberg Optik oprichtte. In 1979 begon Lindberg met het ontwerpen van zijn eigen brillenlijn. Inmiddels heeft Lindberg tal van hoogwaardige en unieke collecties ontworpen, waarmee hij al meerdere prestigieuze prijzen won.

Lindberg Volledig Customizable

Met een Lindberg bril maak je een statement!

De missie van Lindberg is het ontwikkelen van minimalistische en vederlichte brillen. De brillen zijn dan ook stuk voor stuk licht in gewicht. Naast het comfort van de monturen is het design ook van belang. De monturen onderscheiden zich door gebruik van waardevolle materialen zoals titanium, goud, diamant, acetaat en buffelhoorn. Elk buffelras heeft zijn eigen kenmerken en dat zorgt ervoor dat elk montuur uniek is in textuur en kleur. Alle materialen worden daarbij op verantwoorde wijze gewonnen.
Elke Lindberg-bril is een statement op het gebied van innovatie, vakmanschap en schoonheid!

Benieuwd naar de nieuwste modellen van Lindberg? Ontdek de mogelijkheden die de collecties uit 2021 met zich meebrengen. Maak een volledig unieke bril door jouw gehele brilmontuur te customizen.

Llindberg

De Lindberg Air Titanium techniek

Lindberg is innovatief op het gebied van technologieën. Een van de Lindberg-technieken richt zich op de bevestiging van de veer. Met deze techniek wordt er in het montuur een wokkel gemaakt, waarna er in het glas een gat geboord wordt. De pin uit het montuur wordt hier vervolgens in bevestigd. De Lindberg-techniek zorgt ervoor dat het glas bevestigd zit aan het montuur, zonder het gebruik van schroeven.

De Air Titanium collectie is vergelijkbaar met de Spirit Titanium en Strip3p Titanium collecties. Ze onderscheiden zich door de randloze monturen en maken gebruik van alle innovatieve technieken die de Lindberg monturen zo uniek maken. Modern, modieus en strakke designs. Perfect voor jou!

Ldb

Lindberg N.O.W. brilmonturen

N.O.W. is één van de nieuwste collecties van Lindberg. De monturen zijn extreem dun en op minimalistische wijze verbonden met ultralichte veren van titanium. De materialenmix van hypoallergeen is speciaal ontwikkeld voor de lindberg monturen. De monturen zijn slechts 2 millimeter dik en 2.3 gram in gewicht. Desondanks zijn de brillen zeer sterk en is het draagcomfort van deze collectie ongeëvenaard.
Met N.O.W. maakt Lindberg wederom een statement. Het gaat echt om de details in de bril, die zorgen ervoor dat de bril minimalistisch kan zijn en toch mooi om te dragen.

Ldbb

Ongekende Lindberg zonnebrillen

De zonnebrillen van Lindberg zijn net zo stijlvol, hoogwaardig en divers als alle andere brillen van Lindberg. Bij deze collectie gaat het eveneens om lichtgewicht monturen, de brillen zijn zo licht dat je bijna vergeet dat je ze draagt. Daarnaast zijn de brillen zo ontworpen, dat ze een perfecte pasvorm hebben voor elke drager.

Lindberg

Speciaal voor jou

Lindberg heeft de brillenwereld op zijn kop gezet met het gebruik van unieke materialen en speciale technologieën. Geen massaal geproduceerde monturen maar designs, kleuren en materialen geheel naar jouw voorkeur en wensen. Wil jij de Lindberg brillen eens uitproberen? Maak dan een afspraak via ons contactformulier

ons aanbod