Wij zijn er even tussenuit van 16/07 t/m 29/07/2024. Via de site of mail kan een afspraak gemaakt worden voor na de vakantie.

+31 024 329 52 00

L.A. Eyeworks

L.A. Eyeworks staat bekend om hun baanbrekende brilmonturen, waardoor jijzelf een écht kunstwerk wordt. De brilmonturen zijn eigenzinnig en onafscheidelijk van andere brillenmerken. Met de brillen van l.a. Eyeworks maak je jouw look helemaal af.

Lae The Beat 001 W Logo Fb 1

Innovatieve monturen van l.a. Eyeworks

De originele en altijd krachtige brillen ontworpen door l.a. Eyeworks worden onmiddellijk herkend vanwege hun gedurfde vormen, fantasierijke omgang met materialen en expressief kleurgebruik. Elke bril ondergaat een nauwgezette productie waarbij de beste materialen worden gevormd door een combinatie van technologie en met de hand afgewerkt vakmanschap.

Elk aspect van de vormgeving en constructie van een l.a. Eyeworks brilmontuur is ooit opnieuw bedacht en uitgevonden als onderdeel van de verbeeldingskracht van de ontwerpers. Het gezicht is een kunstwerk, het verdient een geweldige lijst.

Kom bij onze winkel langs om deze geweldige l.a. Eyeworks brillen te proberen. Je weet namelijk pas hoe sensationeel ze zijn totdat je ze gedragen hebt. Maak een afspraak via ons contactformulier.

La Eyeworks Fontini Sand Dab Monturen02

Monturen Sand Dab en Fontini

Twee bijzonder populaire monturen van l.a. Eyeworks zijn de Sand Dab en de Fontini. De Fontini staat bekend om de stevige vormgeving, die gedempt wordt door het gebruik van zachte materialen. Verkrijgbaar in vele unieke kleuren zoals de Green Dragon, de Tasmanian Tortoise en de Roasted Beet.

De Sand Dab brilmonturen zijn gemaakt van licht en duurzaam acetaat die van hoge kwaliteit is. De afwisselende binnen- en buitenhoeken van het montuur zorgen er samen met de unieke kleuren voor dat de ogen eruit springen.

ons aanbod