+31 024 329 52 00

l.a. Eyeworks

L.A. Eyeworks staat bekend om hun baanbrekende brilmonturen, waardoor jijzelf een écht kunstwerk wordt. De brilmonturen zijn eigenzinnig en onafscheidelijk van andere brillenmerken. Met de brillen van l.a. Eyeworks maak je jouw look helemaal af.

Lae The Beat 001 W Logo Fb 1

Innovatieve brilmonturen

De originele en altijd krachtige brillen ontworpen door l.a.Eyeworks worden onmiddellijk herkend vanwege hun gedurfde vormen, fantasierijke omgang met materialen en expressief kleurgebruik. Elke bril ondergaat een nauwgezette productie waarbij de beste materialen worden gevormd door een combinatie van technologie en met de hand afgewerkt vakmanschap.

Elk aspect van de vormgeving en constructie van een l.a. Eyeworks brilmontuur is ooit opnieuw bedacht en uitgevonden als onderdeel van de verbeeldingskracht van de ontwerpers. Het gezicht is een kunstwerk, het verdient een geweldige lijst.

Kom bij onze winkel langs om deze geweldige l.a. Eyeworks brillen te proberen. Je weet namelijk pas hoe sensationeel ze zijn totdat je ze gedragen hebt. Maak een afspraak via ons contactformulier.

ons aanbod