+31 024 329 52 00

Andy Wolf

Alles begon in 2006 toen Katharina, Andreas (Andy) en Wolfgang (Wolf) aan het dineren waren in Hartberg, Oostenrijk. Ze genoten van wijn uit Oostenrijk, groente van de plaatselijke markt en vis gevangen in de regio. Toen kwam de vraag. Waarom zijn er geen brillen die zo lokaal gemaakt worden?

Artboard 800X400

Handgemaakte dames- en herenbrillen uit Oostenrijk

Andy Wolf brilen worden handgemaakt in Oostenrijk. Dit is niet zonder reden. Hoewel de productiekosten in Oostenrijk hoger liggen en de regels strenger zijn om frames te maken dan in sommige andere landen, kiest Andy Wolf toch voor Oostenrijk. Dit omdat ze ook iets goeds willen doen voor de economie in het land. Ook worden de brillen in Oostenrijk gemaakt om controle te houden op de kwaliteit. Alle brillen van Andy Wolf worden met liefde gemaakt en dat is te merken aan de kwaliteit!

41603609 2005018962887891 5132905687348674560 N

Metalen en acetaat correctiemonturen

Andy Wolf heeft voor iedereen een bril. Met de drie collecties spreekt het merk een brede doelgroep aan. Zo hebben ze in de soul-collectie mooie vormen in mode-kleuren, voor de echte fashion-liefhebbers. Wil je een meer uitgesproken bril? Dan is er de Love-collectie. Dit is de creatieve collectie met bijzondere vormen die je niet vaak tegenkomt. Wil je een bijzondere bril door middel van materiaalspelingen? Kom dan eens kijken naar de White Heat-lijn. Die bevat een combinatie tussen metaal en acetaat. Deze combinatie laat menig hart van brillenliefhebbers sneller kloppen.

Steel de show met de Andy Wolf correctie- en zonnebrillen!

De zonnebrillen van Andy Wolf zijn, net als de de correctiemonturen, te verdelen in Soul, White Heat en Love. De meest opvallende zonnebrillen vallen in de Love-serie. Met deze vaak oversizde zonnebrillen voelt je je als een beroemdheid in Saint-Tropez. En wie wil dit nu niet? Met een Andy Wolf zonnebril steel je ook op elk festival de show! Ook zijn de zonnebrillen van Andy Wolf uitgevoerd met Zeiss-glazen voor optimaal kijkcomfort.

ons aanbod