+31 024 329 52 00
Harting

De lente komt in zicht!

Brillen Zonnebrillen Trends
alle blogberichten

Zonnebril op, de lente gaat beginnen.

Het zonnetje laat zich weer van zijn beste kant zien. Alles bloeit en fleurt weer op! De mooie karaktereigenschappen van het voorjaar worden weer zichtbaar in het dagelijkse leven. Mensen trekken er massaal op uit, naar het strand, naar de terrasjes en binnenkort is natuurlijk de aftrap van het festivalseizoen. Met het oog op de lente is het niet alleen leuk maar ook belangrijk een mooie en goede zonnebril aan te schaffen.

Zonnebrillen zijn niet alleen geweldige modeaccessoires maar zijn ook van belang voor het welzijn van onze ogen. Een zonnebril beschermt de ogen tegen de UV-stralen van de zon en kan daarnaast helpen tegen bijvoorbeeld staar. En zo'n mooie accessoire biedt niet alleen bescherming voor de ogen maar ook voor de huid rondom de ogen. Het is vanzelfsprekend dat het dragen van een zonnebril altijd een goed idee is!

Ons aanbod in zonnebrillen is prachtig en uitgebreid met merken als Serengeti, Andy Wolf, Lindberg, Theo Eyewear en de nieuwe aanwinst: Barton Perreira. Stuk voor stuk zonnebrillen met top-glazen en een comfortabele pasvorm.