+31 024 329 52 00

Very French Gangsters

Het brein achter het kinderbrillenmerk 'Very French Gangsters' zijn Anne Masanet en Karoline Bothorel-Bolzinger. Beiden expert in de markt van kinderen en zelf echte 'brillen-gekkies': 1+1=2 want zij maken nu hippe, comfortabele en stoere kinderbrillen voor kids tussen de drie en veertien jaar jong.

Very French Ping Pong Club

Spelen is de focus van de nieuwste collectie van Very French Gangsters. Dit is de zesde collectie van VFG en het 'dream team' is door de jaren heen verder uitgegroeid. Het dream team bestaat uit kleine kampioentjes, sterker dan ooit en vastbesloten om zichzelf uit te dagen en vooral veel plezier te hebben. Soms ondeugend, onbuigzaam en wat ze het allerleukste vinden is om te spelen. Very French Gangsters is en blijft een stelletje grappige kids van wie de stijl inmiddels sterk bevestigd is!

Very Clear, Very Lazy, Very Fair, Very Wild, Very Driver, Very Much...

De Ping Pong Club collectie bestaat uit een aantal modellen verkrijgbaar in zowel optisch als zon, in twee verschillende maten en met een brede selectie in elegante en fashionable kleuren.

Modern met een twist van retro. Cool, stijlvol, volwassen en funky. De Ping Pong Club is dé collectie als het allemaal iets meer rock 'n roll mag zijn.

ons aanbod