+31 024 329 52 00

Materika

Duurzame brillen geïnspireerd op de natuur. Voor zowel dames als heren zijn er prachtige designs verkrijgbaar!

Titanium en magnesium brilmonturen

De ultralichte brillen van Materika zijn gemaakt van titanium en magnesium waardoor ze enorm sterk en gemakkelijk te recyclen zijn. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over je ecologische voetafdruk en weet je zeker dat de bril tegen een stootje kan.

Brillen voor heren en dames

De monturen van Materika zijn zowel voor heren als dames te verkrijgen. Daarnaast zijn er ook vele unisex monturen, waarbij de brillen zowel bij de vrouwen als de mannen voorbeeldig staan. De brillen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze zijn over het algemeen vrij zacht van kleur, waardoor de bril niet schreeuwerig overkomt. Wil je toch meer voor een gewaagde kleur gaan, dan zijn de kleur rood, goud en paars perfect voor jou.

Pantho, (recht)hoekige en vierkante brillen van Materika

Materika heeft vele brilvormen waaruit jij kan kiezen! Ga je liever voor de classic panto-bril of houd je meer van hoekige designs? De brillen zijn verkrijgbaar in cat eye (vlindervorm), hoekig, rechthoek, panto, piloot, vintage, ovaal en ronde vorm. Ontdek de collectie voor zowel dames als heren in onze optiek!⁠

ons aanbod