+31 024 329 52 00

Suzy Glam

Suzy Glam heeft een geheel eigen kijk op het ontwerpen en fabriceren van brillen. Ze hechten veel waarde aan een visuele manier van ontwerpen. Alle brillen worden met de hand gevormd, gepast op het gezicht en daarna opnieuw afgesteld. Hierdoor wordt het ontwerp letterlijk gevormd op het gezicht.

Suzy Glam Limited Glitters

De bijzondere Suzy Glam brillen & zonnebrillen

De Suzy Glam monturen zijn echt op en top karakterbrillen met heel veel leuke details. Het is een collectie met een zeer specifieke uitstraling, ideaal voor mensen die een bril willen die een beetje aandacht mag hebben.

De damesbrillen hebben een krachtige uitstraling met een sterk vrouwelijk karakter. De brillen voor heren zijn opvallend en ontworpen voor mannen die durven zichzelf te laten zien. Suzy Glam monturen hebben niet alleen een bijzonder fraai uiterlijk, maar ook een uitstekende pasvorm.

Liefde voor oogmode

Meer glamour in brillenland, dat is wat de ondernemers, ontwerpers én gecertificeerde opticiens Susanne Klemm en Etienne Frederiks met het merk Suzy Glam willen bereiken. De correctiebrillen en zonnebrillen van het merk hebben een bijzondere uitstraling en zijn in uiteenlopende vormen te verkrijgen. De ‘retro’-trend is leuk, maar Suzy Glam focust zich met haar collecties óók op de nieuwe generatie mensen met liefde voor oogmode.

De designers van Suzy Glam schetsen niet op papier of op de computer maar vormen de brillen stuk voor stuk rechtstreeks met de hand. Suzy Glam is ervan overtuigd dat deze methode een ander resultaat geeft dan het ontwerpen via een computermodel of tekening. Technologie zal altijd het ontwerpproces ondersteunen, maar het moet niet het doel op zichzelf zijn. Nieuwe technische ontwikkelingen voor het ontwerpen van brillen zijn interessant voor de ontwerper, maar vaak onnodig voor de drager en de opticien. De focus van de collectie ligt in het driedimensionale onderdeel van de designs en de verfijnde details.

De perfecte bril voor jou

Is een ‘saaie’ bril niets voor jou en ben je op zoek naar een onderscheidend en bijzonder montuur? Met een bril van het merk Suzy Glam op jouw neus steel je de show en laat je zonder twijfel een onvergetelijke indruk achter.

ons aanbod