Wij zijn er even tussenuit van 16/07 t/m 29/07/2024. Via de site of mail kan een afspraak gemaakt worden voor na de vakantie.

+31 024 329 52 00

Look Add

Look Add is de bril met verwisselbare covers. Het concept bestaat uit 10 superlichte monturen die worden voorzien van een ruim assortiment magnetisch covers, Add’s genaamd. Er zijn verschillende mogelijkheden, de add's variëren van houtlook tot bloemetjesmotief en van carbon tot chroomglanzend.

Elke dag een andere bril!

Hoe leuk is het als je dagelijks van bril kunt wisselen? Dat wil zeggen iedere dag een andere kleur montuur, helemaal aan te passen aan je bui of aan je outfit. Je bril wordt een echte accessoire, die je volledig naar wens kunt veranderen. De monturen van Look Add maken dit mogelijk! Met de magnetische cover kun je namelijk elke dag opnieuw je bril samen stellen.

Maar hoe werkt dat dan? Dat is eigenlijk heel eenvoudig. Je kiest een Look Add montuur, waarbij je kunt kiezen uit vijf vederlichte monturen in twee verschillende kleuren namelijk: zwart en titanium. Hierna kies je de covers. Combineer je montuur met een kleurrijke, rustige of juist stoere cover. Of gewoon allemaal natuurlijk!

ons aanbod